Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Trials Fusion Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Trials Fusion
Oyun Türü: Yarış
Dosya Boyutu: 5.21GB



RedLynx ve Ubisoft Shangai işbirliği ile ortaya çıkan Trials Fusion, tıpkı Trials Evolution gibi oldukça keyifli ve oynamaktan sıkılmayacağınız bir oyun deneyimini sizlere sunuyor. İlk oyunun, oyun severlere sunduğu eğlenceli dinamiklerin üzerine inşa edilen Trials Fusion, sınırsız bir yarış deneyimini sizlere sunacaktır. Oyunda, pek çok farklı parkurda, diğer oyuncular ile birlikte oynayabileceğiniz ve son derece keyifli bir oynanış yer almaktadır.
Trials Fusion İle Eğlenceye Hazır Olun
Trials Fusion’da aracınız ile birlikte zorlu engelleri aşacak ve diğer kişilerden daha kısa sürede bunu yapmaya çalışacaksınız. Oyunun sahip olduğu bu yapı, tıpkı Trials Evolution’da olduğu gibi oldukça keyifli bir oyun deneyiminin ortaya çıkmasını sağlamaktadır.
Trials Fusion bu denli büyük beklentiler işe karşılaşmasının en büyük nedenlerinden bir tanesi, oyunda isteyen herkesin çeşitli araçlar kullanarak kolayca pist tasarımı yapabilecek olması ve bu pistlerde onlarca farklı oyuncu ile dilediği gibi mücadeleye girebilecek olmasıdır. Bu sayede kısıtlı pist sayısı yerine, sınırsız pist sayısı ve geliştirilmiş bir oyun deneyimi Trials Fusion’da oyuncular ile buluşacaktır. Oyunda yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacak oluşturacağınız pistlerde çeşitli turnuvalar da düzenleyebilecek ve böylece, rekabet unsurunu hissedebileceksiniz. Oyun severlere sürekli olarak yenilenen bir içerik sunan Trials Fusion, bu sayede oyun süresini de oldukça uzun tutmayı başarıyor.
Trials Fusion, sahip olduğu tüm bu özellikleri sayesinde kolayca sıkılmayacağınız ve uzun süre rahatlıkla oynayabileceğiniz bir oyun dünyasına sahip olmanızı sağlamaktadır. Düşük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan oyun, bu özelliği sayesinde de dileyen herkesin deneyim etmesini sağlamaktadır. Eğer motor bazlı oyunlardan hoşlanıyorsanız ve sizin için aksiyon, heyecan önemliyse, Trials Fusion’ı mutlaka denemelisiniz. Çünkü bu oyun, aradığınız eğlenceyi size sunacak türden bir oyundur.

Trials Fusion Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows Vista/7/8/8.1
İşlemci: Intel Core i3 550 @ 3.2 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: nVidia GeForce GTS450 veya AMD Radeon HD770 (1024MB VRAM Shader Model 5.0 )
Sabit Disk: 8 GB


hemenindir

Trials Fusion Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı