Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

OMSI 2 Bus Simulator Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: OMSI 2
Oyun Türü: Simülasyon
Dosya Boyutu: 1.22 GB



OMSI 2 Bus Simulator
Simülasyon türü oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyun tam da size göre! OMSI 2 Bus Simulator sayesinde, şehir içerisinde otobüs şoförlüğü yapma tecrübesini tadacak ve simülasyon yapısının ne denli eğlenceli olduğunun farkına varabileceksiniz. OMSI 2 Bus Simulator, gerek gerçekçi kontrolleri, gerekse de modlanabilir yapısı sayesinde oyun severler tarafından büyük ilgi görmeyi başarmıştır. Serinin ilk oyunu ile birlikte çıtayı yükselten yapımcı firma, ikinci oyun ile birlikte artan beklentileri karşılamayı başarmış ve ortaya, simülasyon severlerin oynamaktan keyif alacağı bir yapımın çıkmıştır.
Serinin ikinci oyununda, simülasyon severlerin kullanmaktan keyif alacağı MAN NG272 otobüs modeli eklenmiştir. Otobüs seçeneğinin artmasının yanı sıra, yapay zekada yapılan geliştirmeler, eklenen yeni haritalar ve pek çok farklı nesne tasarımı, OMSI 2 Bus Simulator ile birlikte sizlere sunuluyor. Yapımcı firma tarafından, ikinci oyunun geliştirildiği haberinin duyulmasının ardından, ilk oyunu oynayıp memnun kalan binlerce oyun sever, ikinci oyunu büyük bir merakla beklemeye başlamıştır. Çünkü bu yapım, pek çok heyecan yaratıcı özelliğe sahip olmasının yanı sıra, ilk oyunun sunduğu eğlenceli oyun deneyiminin üzerine çeşitli yenilikler katmıştır. Bu durum, OMSI 2 Bus Simulator’ı her açıdan, simülasyon severlerin ilgi odağı haline getirmiştir.
Gerçekçi ve Daha Gelişmiş Bir Oyun Deneyimi
OMSI 2 Bus Simulator, daha geniş bir harita ile oyun severlere sunulmuştur. Bu sayede, keyifle oynadığınız serinin ilk oyunundaki eğlencenin çok daha fazlasını bu oyunda bulabileceksiniz. Ayrıca, bu oyunda geliştirilen yapay zeka sayesinde trafikteki diğer araçlar daha düzgün tepkiler vermekte ve bu sayede kendinizi gerçekten de trafikte hissetme şansına erişebileceksiniz. OMSI 2 Bus Simulator, modlanabilir olması sayesinde, yetenekli ekipler tarafından yapılan modlar ile oyunuza renk katabilecek ve oynanabilirliğini büyük ölçüde artırabileceksiniz.

OMSI 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: 2.6 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB


hemenindir

OMSI 2 Bus Simulator Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı