Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Deus Ex: The Fall Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Deus Ex: The Fall
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 3.26 GB



Deus Ex: The Fall, bizleri 2027 yılına, teknolojinin ve bilimin doruk noktasına ulaştığı, ancak teknoloji ve bilim kadar, sosyal ayrımcılığın da altın çağını yaşadığı bir döneme götürmektedir. Dev şirketler gücü elinde tutmaları sayesinde kontrolü ele geçirmiş ve teknolojik ekipmanlarla güçlendirilmiş insanların ihtiyaç duyduğu pek çok şeyin tedarikini sağlar hale gelmiştir.
Bu kaos ortamında, teknolojik ekipmanlar ile geliştirilmiş bir asker olan Ben Saxon, bu kaos ortamında, küresel boyuttaki komplonun ardında saklı gerçeklere ulaşmayı kafasına koymuştur. Özel askeri birlik olan Tyrants’ın ihaneti sonucunda sadece kahramanımız Ben Saxon değil, bedeni teknolojik geliştirmelere tabi tutulmuş herkesin hayatı tehlikeye girmiştir.
Deus Ex: The Fall aynı zamanda Deus Ex: Human Revelations’un yapımcı koltuğunda oturan Eidos-Montréal ve N-Fusion firmalarının ortak bir çalışmasıdır.
Yenilenmiş Bir Deus Ex Deneyimi
Deus Ex: The Fall, sizlere gerek oynanış, gerekse de aksiyon gibi hususlarda gelişmiş ve akıcı bir oyun deneyimi sunmaktadır. Oyunda zaman zaman aksiyonun içerisine dalabilecek, zaman zaman düşmanlarınızın sizi fark etmemesi adına adeta bir gölge gibi hareket edecek, zaman zaman çeşitli cihazları hackleyerek, düşmanlarınızı alt edebileceksiniz. İçerisinde pek çok farklı oyun türüne ait dinamikleri barındıran bu yapım, özellikle de Deus Ex serisine aşina olan kişileri sevindirecek pek çok farklı özelliğe sahiptir.
Hikaye odaklı bir yapıya sahip olması sayesinde, şu anda piyasada az sayıda hikaye odaklı FPS oyununun bulunduğu bir dönemde, oyun severlerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ayrıca, oyunda yaptığınız eylemlerin sonucunu gözlerinizle görebilecek ve pek çok farklı ülkede geçen Deus Ex: The Fall hikayesi ile büyülenebileceksiniz.
Deus Ex: The Fall, sizlere özgür oynayış deneyimi ve özgün bir senaryo gibi özellikleri sayesinde, eğlenceli bir oyun deneyimi sunmaktadır.

Deus Ex: The Fall Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7 SP1/8
İşlemci: 2GHz dual core
Bellek: 2 GB RAM
Sabit Disk: 4 GB


hemenindir

Deus Ex: The Fall Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı