Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Dear Esther Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Dear Esther
Oyun Türü: Macera
Dosya Boyutu: 0.98 GB


Bugüne kadar ada çerçevesinde oluşan gerek savaş oyunu, gerekse de macera oyunu sayısı oldukça fazla oldu. Dear Esther oyunu da bu şekilde ada mantığında kurulmuş olan; lakin sıradan oyunlara oranla biraz daha farklı ve kendine has yapısı ile oynanabilir bir yapıda olan oyun seçeneklerinden biri. Zaten bir çok kullanıcı için Dear Esther oyununu cazip kılan en büyük özellik, diğer sıradan ada mantığında ki oyunlardan oldukça farklı olması ve kendisine özel bir hikaye belirlemesi.
Yalnız ve Korunmasız Bir Adada Yaşamak
Dear Esther oyununa girdiğiniz anda, karakterinizi tam olarak göremiyor ve ne gibi bir yapıda olduğunu bilemiyorsunuz. Bunun yanı sıra sizlere direkt olarak çeşitli imkânlar ya da silahlar da sunulmuyor. Yani, çok önemli bir Survivor içerisin de yer alıyorsunuz. Üstelik size yardımcı olması gereken insanlar ya da arkadaşlarınız da yok. Yani, hem hiç bir şeyiniz yok hem de tamamen yalnız bir biçimde büyük ada da tek başınıza ilerliyorsunuz. Hâl böyle olunca da bir çok tehlikeye karşı açık hedef oluyorsunuz. Bu nedenle olabildiğince dikkatli bir biçimde hareket etmeniz ve adayı kısa süre içerisin de keşfetmeniz gerekiyor.
Siz keşif yaparken ise, arka fondan gelen mükemmel müzikler; grafiklerin kalitesi ve özel harita sizlere sanki gerçek bir ada içerisin de yalnız başınıza hareket ediyormuş hissi veriyor. Böylelikle bu farklı ve heyecan dolu macera çok daha özel bir hâl almaya başlıyor bir süre sonra.

Dear Esther Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: Intel core 2 duo 2.4GHz
Bellek: 1GB XP / 2GB Vista/7/8
Ekran Kartı: DirectX 9 Shader model 3.0. NVidia 7600, ATI X1600
Sabit Disk: 2 GB
Dear Esther TÜRKÇE YAMA


hemenindir

Dear Esther Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı