Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Left 4 Dead 1 Full Torrent İndir Zamunda

Left 4 Dead 1 Full Torrent İndir Zamunda
boxshot_uk_large
Oyun Adı: Left 4 Dead
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 2.00 GB



Left 4 Dead, bizlere son dönemlerde gördüğümüz zombi temasını bilindik açılardan sunan eğlenceli bir oyundur. Bir taraftan Counter Strike oyunundan esintiler görebilir, diğer yandan Half-Life oyunundan bir kaç kalıntı ile karşılaşabilirsiniz. İşte, bu iki oyundan yola çıkılarak oluşturulmuş bu zombi savaş oyunu değişik bir oyun deneyimi yaşatıyor. Oyun içerisinde dört farklı karakter oluyor. Bunlardan biri siz, diğerleri ise arkadaşlarınız oluyor. 4 kişi olarak tek göreviniz var, o da hemen yerden bir anda çıkmakta olan zombilere karşı mücadele etmek.
Zombilerle Mücadeleye Hazır Mısın?

Oyunun genel olarak senaryo yapısı ve içeriği çok detaylı değil. Yani, sade ve direkt olarak eğlenceye dayalı bir zombi oyunu ile karşı karşıyasınız. Oyun, sizlere ilk aşamada Louis, Bill, Zoe ve Francis adlı dört karakterden birini seçmenizi söylüyor. Bu karakterlerden birini seçip oyuna girmeniz ile birlikte zombilerin arasında kalıyorsunuz bir anda. Her ne kadar karakterlerin kendine has bazı ufak farklı özellikleri olsa da genel olarak mantık ve karakter yapısı hemen hemen aynı.
Dünyaca ünlü Valve yayıncı firması tarafından PC plâtformlar için sunulan Left 4 Dead aynı zamanda tek kişilik bir senaryo seçeneğini de sizlere sunmaktadır. Diğer senaryoya oranla tek kişilik seçenekte aksiyona ek olarak korku unsurunun biraz daha üst düzeyde olması, sizlere çok daha heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşama şansı sunmakta.
Oyunun en güzel yanlarından biri de silah sesleri başta olmak üzere her sesin gerçeği ile yakın bir şekilde hazırlanmış olması. Bu sayede bir bazuka fırladığında, silahlar ateşlendiğin de gerçekte bir ambiyans içerisin de hareket ediyorsunuz resmen. Tabii tüm bu kaliteli sistemin içerisinde oyun oynamanın artık ücretsiz olması da sizlere çok daha farklı bir haz yaşatıyor. Zira ilk süreçte paralı olan Battlefield 1942, artık herkesin indirerek deneyebileceği çok özel bir oyun konumunda.

Left 4 Dead Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows® 7 32/64-bit / Vista 32/64 / XP
İşlemci: Pentium 4 3.0GHz
Bellek: 1 GB
Ekran Kartı: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 veya daha iyisi
Sabit Disk: En az 7.5 GB boş alan
Ses Kartı: DirectX 9.0c destekli ses kartı


hemenindir

Left 4 Dead 1 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı