Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Crysis Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Crysis
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 6.03 GB
CDKEY: V6CU-XRLR-C7H2-82U1-1911



Crysis oyunu, bir çok farklı özelliği ve senaryo açısından gerçekten çok kaliteli bir yapısı olsa da; her daim ilk olarak grafikleri ile ön plâna çıkmıştır. Directx 10 yardımı alınarak hazırlanmış olan o mükemmel grafikler, bizlere bugüne kadar oynadığımız bir çok aynı türde ki oyunun aslında gerçek ile alâkası olmadığı hissini vermiştir bu oyunun ilk çıktığı dönemlerde. Öyle ki, oyun ile ilgili her yeni bir video ya da ekran görüntüsü paylaşıldığında takipçileri ağızlarının suyu aka aka takip ederlerdi oyunu.
Tropik Bir Adada Savaş Mücadelesi
Bildiğiniz gibi Crysis oyunu Türkler için çok farklı bir yere sahiptir. Zira Türk oyuncular için hazırladığı Türkçe dil desteği, bir anda Türkiye içerisinde çok daha özel bir konuma yükselmesine neden olmuştur. Özellikle o Türkçe seslendirmeler, bu devasa oyunun sanki yerli bir firma tarafından yapıldığı hissini uyandırmakta idi. Peki, oyunun konusu nedir? Oyun içerisinde başlığımızda da belirttiğimiz gibi tropik bir ada içerisinde yer alıyor, bu adanın çok farklı şartlarına uyum sağlayarak verilen görevleri yapmaya çalışıyorsunuz.
Bir yanda çok kaliteli karakterler, diğer yandan özel olarak hazırlanmış silahlar ve savaş gemisi ile kendinizi profesyonel bir asker birliği içerisinde buluveriyorsunuz hiç düşünmeye fırsat olmadan. Akabinde ilk görevlerden başlayarak ada içerisinde belli noktalara operasyonlar düzenliyor, çeşitli çatışmalar içerisinde yer alarak heyecan dolu, ölüm ile burun buruna bir macera yaşıyorsunuz.

Crysis Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP or Windows Vista***
İşlemci: 2.8 GHz (XP) or 3.2 GHz (Vista)
Bellek: 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Ekran Kartı: 256 MB**
Sabit Disk: 12GB
*** 32 bit sürümler için


hemenindir

Crysis Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı