Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Call of Duty 4: Modern Warfare Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Call of Duty 4: Modern Warfare
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 6.32 GB
CDKEY: DL2J-8PY4-4Q22-GE48-88D2



Herkes için özel ve yeni bir çağrı yapılıyor, yeni bir çağın kapıları aralanıyor. İşte, karşınız da çok özel bir deneyimi sizlere en özel şekilde sunacak olan Call of Duty 4: Modern Warfare… İlk çıktığı günden bu yana sürekli olarak kendisini yenileyen ve her yenilediğinde çok daha özel bir oyun deneyimini takipçilerine sunan bu dev oyun, Call of Duty 4: Modern Warfare olarak da sizlere çok heyecanlı yeni bir çağın kapılarını aralıyor.
Yeni Bir Çağ, Daha Kaliteli Bir Oyun
Her ne kadar diğer Call of Duty serüvenleri de mükemmel bir yapıda, kalitede olsa da her seferinde bir kat daha ileri giden yapımcılar, Call of Duty 4 Modern Warfare ile çok daha özel bir deneyimi oyunculara sunuyorlar. Bildiğiniz gibi daha önce eski tarihsel savaşları konu edinmekte idi oyun bölümleri. Şimdi ise, çok daha modern bir dünya da çok daha modern bir savaşın içerisinde buluyoruz kendimizi. Silahlar oldukça gelişmiş, hikaye oldukça günümüz koşullarına uygun ve her aşamada yeni çağı yansıtan esintileri barındıran grafikler…
Oyunun senaryosu gereği Al-Asad adında bir Orta doğu diktatörünü ve diğer yanda yer alan Rusya’da ki Zakhaev ve onun sahip olduğu yönetimi ortadan kaldırmak için oluşturulan bir savaşta Amerikan Ordusu ve İngiliz Askerleri olarak yer alıyorsunuz. Heyecan verici bir konuya ve grafik, silah açısından bir çok farklı yeniliğe sahip olması nedeni ile şimdi savaş çok daha zorlu, çok daha heyecanlı.

Call of Duty 4: Modern Warfare Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® XP/Vista/7/8
İşlemci: Intel® Pentium® 4 2.4 Ghz / AMD(R) 64 (TM) 2800+ / Intel® veya AMD® 1.8 Ghz Çift çekirdekli işlemciler
Bellek: 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce 6600 veya ATI Radeon 9800Pro
Sabit Disk: 8 GB


hemenindir

Call of Duty 4: Modern Warfare Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı