Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Far Cry 2 Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Far Cry 2
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 3.68 GB



Biraz daha farklı bir yönetim sistemi olan, menülerine kadar değiştirilmiş yapısı ile bizlere yeni bir heyecan katan Far Cry 2 sayesinde ilk oyundan esintiler olsa da, oldukça farklı bir çalışma yapılmış. Malum bu tür oyun devamlarında en çok korkulan şey, sadece senaryoda değişiklik yapılması ve aynı oyunun hiç bir değişiklik yapılmadan ya da ufak değiştirmeler ile sunulmasıdır. Şükür ki Far Cry 2 için böyle bir durum söz konusu değil.
Sayfaları Çevir, Ayarları Yap ve Oyuna Başla
Far Cyr 2 içerisinde tıpkı bir defter gibi düzenlenmiş bir menü yer alıyor. Bu menüde, sayfaları çevirerek gerekli ayarları yapıyor ve karakter seçimlerinizi sağlıyorsunuz. Karakter konusunda hem ilk oyundan çok farklı seçenekler var hem de Jack Carver bu seride bulunmamakta. Ayrıca oyun içerisinde sizlere yardımcı olan farklı bir sistem olması da özellikle yeni başlayanlar için hiç bir zorluk yaşamadan oyuna adapte olmaları konusunda büyük bir katkı sağlıyor.
Oyun içerisinde ise 50 kilometre gibi oldukça devasa bir harita sizleri karşılıyor. Bu harita içerisinde bir çok farklı göl, uçurum ya da dağ ortamı sizleri bekliyor. Sizin bu büyük harita içerisin de ki en temel göreviniz ise The Jackal adlı karakteri bulmak. Tabii bu pek kolay olmuyor ve arama esnasında yani ana görevi yapma esnasın da bir çok farklı, heyecan dolu alt görevler, serüvenler sizleri bekliyor.

Far Cry 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: Pentium 4 3.2 Ghz, Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500+
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 256 MB, Shader Model 3 gereklidir, NVidia 6800 veya ATI X1650
Sabit Disk: 3.5 GB
TÜRKÇE YAMA 
Yama çalışması için v1.03 sürümü gerekmektedir.
http://static3.cdn.ubi.com/far_cry_2/far_cry_2_1.03.exe
bu linkten indirebilirsiniz.
Far Cry 2 Türkçe Yama v1.00


hemenindir

Far Cry 2 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı