Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Battlefield: Bad Company 2 Full Torrent İndir Zamunda

Battlefield.Bad.Company.2-RELOADED

Oyun Adı: Battlefield: Bad Company 2
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 5.42 GB


Battlefield serisini sanıyoruz ki oyun dünyasında duymayan, bilmeyen yoktur. Hemen herkese hitap eden mükemmel bir senaryosu, heyecan verici grafikleri ve her aşamada yaşattığı kalitesi ile bizlere oyun oynamanın zevkini yaşatan bir seri olmuştur her zaman. Battlefield Bad Company 2 ise bu seri içerisinde bizlere güncel olarak sunulan mükemmel bir devam oyunudur. Üstelik şimdi hemen indirmeniz ve bu özel oyunun tadını çıkarmanız da sitemiz sayesinde mümkün.
Asker, Artık Geri Dönmelisin!
Artık bilgisayar başında paslanmaya ya da farklı oyunlar ile vakit kaybetmeye son. Bir asker olarak Battlefield Bad Company 2 sayesinde çok daha zeki bir düşman ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Nitekim Bad Company 2, bizlere tamamen zeki bir düşman sunuyor. Yani, “bilgisayarı da yenemeyeceksek….” Diye bir cümle kurmak artık o kadar kolay değil. Kaliteli grafikler içerisinde, kaliteli bir yapay zekaya sahip düşmanlar sizi bekliyor. Örneğin, ufak hatalar ya da arkalarından dolaşma yöntemi ile düşmanı alt etme gibi yöntemler artık pek işe yaramıyor. Bu nedenle çok daha dikkatli ve çok daha profesyonel bir şekilde oyun içerisinde hareket etmeniz gerekiyor.
Oyunun sesleri ve multiplayer moduda oldukça kaliteli bir şekilde hazırlandığı için her aşamada yeni bir heyecan sizi bekliyor. İllâ tek kişilik oynamak ve multiplayer olması halinde grafikler bozulur düşüncesi ile tek başınıza takılmak zorunda değilsiniz artık. Zira 4 farklı sınıf ile multiplayer moduda sizleri bekliyor.

Battlefield: Bad Company 2 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Core 2 DUO 2 GHz
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7800 GT / ATI X1900
Harrdisk: 10 GB


hemenindir

Battlefield: Bad Company 2 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı