Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Battlefield 1942 Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Battlefield 1942
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 2.00 GB


Tarihin en önemli olaylarından biri olan 2. Dünya Savaşı’nı oldukça kaliteli bir şekilde ele alan Battlefield 1942, gerek grafik açısından gerekse de senaryo açısından sizlere o dönemi gayet profesyonel bir şekilde yaşatıyor. Üstelik oyunun genel olarak zorluk seviyeleri gayet profesyonel bir şekilde ayarlandığı için öyle kısa süre içerisinde oyunu tamamlamak ya da tüm aşamaları hızlı bir şekilde geçmek gibi bir durum pek fazla kolay olmuyor.
Ülkeni Seç, Tarihe Giriş Yap
Oyuna girerken 2. Dünya Savaşı içerisinde yer almış olan ülkelerden birini seçebiliyorsunuz. Dilediğiniz ülkeyi seçtikten sonra ise oyunun o mükemmel grafikleri içerisinde savaşa dahil oluyor, görevleri ve aşamaları izleyerek büyük bir savaşın içerisinde ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oyun içerisinde ilerlerken standart olarak W-A-S ve D tuşlarını kullanarak hareket ettiğiniz için, zorlayıcı bir tuş düzeni ile uğraşmak zorunda kalmıyor, oyuna çok daha kapsamlı bir şekilde hakim olabiliyorsunuz.
Oyunun en güzel yanlarından biri de silah sesleri başta olmak üzere her sesin gerçeği ile yakın bir şekilde hazırlanmış olması. Bu sayede bir bazuka fırladığında, silahlar ateşlendiğin de gerçekte bir ambiyans içerisin de hareket ediyorsunuz resmen. Tabii tüm bu kaliteli sistemin içerisinde oyun oynamanın artık ücretsiz olması da sizlere çok daha farklı bir haz yaşatıyor. Zira ilk süreçte paralı olan Battlefield 1942, artık herkesin indirerek deneyebileceği çok özel bir oyun konumunda.

Battlefield 1942 Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Pentium III 500MHz
RAM: 128 MB
Ekran Kartı: 32 MB
Harrdisk: 3 GB


hemenindir

Battlefield 1942 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı