Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Total War: ROME II – Hannibal at the Gates Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Total War: ROME II – Hannibal at the Gates
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 6.32 GB



Strateji severler tarafından büyük ilgi gören Total War serisinin son oyunu olan Total War: ROME II, bir önceki oyununda olduğu gibi yine oyun severlerin beklentisini karşılamayı başarmıştır. Serinin ilk oyununa kıyasla oyunculara daha gelişmiş bir savaş deneyimi sunan ROME II aynı zamanda Türkçe dil desteği sunması sayesinde dikkat çekmeyi başarmıştır.
Batı Akdeniz’de Soluksuz Bir Maceraya Hazır Olun
Total War: ROME II’ye gelen bir ek paket olan Hannibal at the Gates, oyun severleri 2. Punic Savaşı’nın başlangıç dönemlerinde Batı Akdeniz’e götürüyor. 2. Punic Savaşı, tarihteki önemli savaşlardan bir tanesidir. Bu savaşta general Scipio ve Hannibal üstün taktiksel zekalarını konuşturmuşlardır. Peki siz, Total War: ROME II – Hannibal at the Gates’te kendi stratejinizi mi yaratacak, yoksa bu iki efsanevi ismin taktiklerini mi kullanacaksınız?
Total War: ROME II – Hannibal at the Gates, o dönemin tarihsel dokusunu ve zenginliğini başarılı bir şekilde oyuna ekliyor. Bu ek paket ile birlikte Roma veya Kartaca ile savaşa girebilecek ve birbirinden çekişmeli savaşlara şahit olabileceksiniz.
Total War: ROME II – Hannibal at the Gates İle Gelen Yenilikler
Bu ek paket ile birlikte oyuna yeni bir harita eklenmektedir. Çeşitli kaynak ve yerleşkeler ile dolu bu harita Batı Akdeniz’in başarılı bir temsilidir. Bunun yanı sıra M.Ö. 208 – 202 yıllarını konu edinen Hannibal at the Gates’te her bir tur, bir ay anlamına gelmekte ve böylece yıl içerisinde toplamda 12 tur oynayabileceksiniz. Ayrıca, bu ek paket ile birlikte yeni bir multiplayer senaryo modunun yanı sıra pek çok yeni birim de kullanımınıza sunulmaktadır.

Total War: ROME II – Hannibal at the Gates Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: 2 GHz Intel Dual Core processor / 2.6 GHz Intel Single Core
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0c (shader model 3, vertex texture desteklemeli).
Sabit Disk: 35 GB


hemenindir

Total War: ROME II – Hannibal at the Gates Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı