Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 2.02 GB



Castlevania serisinin 3DS’e özel bir versiyonu olan Lords of Shadow – Mirror of Fate, bu platformda almış olduğu olumlu yorumlar sayesinde XBOX, PS ve PC platformları için de piyasaya sürülmüştür. 27 Mart 2014 tarihinde çıkışını yapan Lords of Shadow – Mirror of Fate HD sürümü, Castlevania hayranları tarafından tam not almayı başarmıştır. HD sürüm, 3DS versiyonuna kıyasla farklı oyun modları sunmasının yani sıra daha kaliteli grafikler ile de oyun severleri buluşturmuştur.
Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD İle Maceraya Hazır Olun
Sevilen hikayenin aynı şekilde PC platformuna aktarıldığı Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD’de sizleri Dracula’nın şatosu içerisinde keşfedilmemiş gizemler ve pek çok yan görev beklemektedir. Ayrıca, oyunun 3DS platformunda bu denli sevilmesinin bir başka nedeni, birden fazla karakter seçeneği sunmasıdır. Bu sayede oyun severler kendi oyun stiline uygun karakteri seçerek, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD macerasına dahil olabilecekler. Ayrıca, senaryo ve grafik gibi öne çıkan yanlarının yanı sıra, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD toplamda 30 farklı usta dövüş yetenekleri bulunmaktadır. Bu dövüş yeteneklerini size sunulan görevleri eksiksiz şekilde yaparak seviye atlayabilecek ve her seviyede yeni bir dövüş yeteneğini kullanıma açarak, karşınıza çıkan düşmanları daha kolay alt etme şansına sahip olabileceksiniz. Bu sayede pek çok farklı combo ile oyun zevkinizi artırarak, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD macerasına dahil olabileceksiniz.
Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD, dövüş yeteneklerinin yanı sıra aynı zamanda pek çok silah seçeneği ve büyüler gibi unsurları sayesinde eşsiz bir maceraya sizleri davet etmektedir.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: 2.4Ghz Intel Core 2 Duo
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 512 MB
Sabit Disk: 2 GB


hemenindir

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı