Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Dark Souls 2 Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Dark Souls 2
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 11.46 GB



İlk oyunu ile birlikte oldukça geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Dark Souls, bu kez ikinci oyunu ile karşınızda. İlk oyuna kıyasla oldukça gelişmiş bir yapıya sahip olan Dark Souls 2, zorluk olarak ise tıpkı ilk oyun gibi. Dark Souls’nin bu denli popüler olmasını sağlayan özelliklerinden bir tanesi, oyunun ilgi çekici bir senaryoya sahip olması kadar, oldukça zorlayıcı bir yapıya ev sahipliği yapıyor olmasıydı. Bu sayede “Hardcore” diye nitelendirilen oyun severler, Dark Souls’un ilk oyununu büyük bir beğeni ile oynamış ve bir sonraki oyun için beklemeye başlamışlardı. Serinin ikinci oyununun duyurulması, oyun severleri memnun etmiş ve bu yeni oyunun, ilk oyuna kıyasla genel işleyişe bağlı kalması ancak çeşitli yenilikleri beraberinde getiriyor olması oyun severleri heyecanlandırmıştır.
Dark Souls 2 İle Zorlu Maceraya Kaldığınız Yerden Devam Edin
Savaş temalı oyunlardan hoşlanıyorsanız, Dark Souls 2’yi mutlaka denemelisiniz. Çünkü bu oyun oldukça gerçekçi ve dengeli bir savaş sistemine ev sahipliği yapmaktadır. Bu sayede savaşlar her ne kadar zorlayıcı olsa da, gerçekçiliği sayesinde sizleri etkileyecek ve oyundan alacağınız keyfi büyük ölçüde artıracaktır. Bu nedenle de Skyrim tarzı savaş temalı yapımlardan hoşlanıyorsanız Dark Souls 2, size aradığınız aksiyonu, macerayı ve eğlenceyi sunacak bir yapımdır.
Dark Souls 2 sizlere akıcı animasyonlar, zorlayıcı düşmanlar, özgün bir hikaye ve daha derin bir oynanış deneyimi sunmaktadır. Bu sayede kolayca başından kalkamayacağınız ve aynı zamanda etkisinden kolayca çıkamayacağınız bir oyun deneyimine hazır olun. Çünkü Dark Souls 2, oyuna adım attığınız ilk andan itibaren kalitesi ve oynanış dinamikleri ile sizi kendisine çekecek ve kolayca oyunun başından ayrılmamanızı sağlayacaktır.

Dark Souls 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Vista/7/8
İşlemci: AMD® Phenom II™ X2 555 3.2Ghz veya Intel® Pentium Core ™ 2 Duo E8500 3.17Ghz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® 9600GT, ATI Radeon™ HD 5870
Sabit Disk: 14 GB


hemenindir

Dark Souls 2 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı