Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Life Goes On Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Life Goes On
Oyun Türü: Aksiyon,Casual
Dosya Boyutu: 175 MB


Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Infinite Monkeys Entertainment’in üstlendiği Life Goes On, sizlere platform temasının hakim olduğu, bir şövalye olarak yer aldığınız ve çeşitli puzzleları çözmenizin gerektiği bir oynanış sunmaktadır.
Platform Öğelerinde Yenilik
Oldukça zorlu ve hızlı olmanızı gerektiren bir oynanış yapısına sahip olan Life Goes On, hayata kalmak ver başarıya ulaşmak için durmadan koşmanızı, karşınıza çıkan engelleri tek seferde, hatasız olarak geçmenizi gerektirmekte. Life Goes On’da belirli bir yerde karşınıza çıkan tuzakta takılırsanız ve karakteriniz burada ölürse, hemen ardından yeni bir karakter ile biraz önce ölmüş karakterinizin cesedinden yardım alarak engeli aşabiliyorsunuz. Bu özellik, bazen engelleri aşmanıza bazen ise puzzleları çözmek için fedakarlık yapmanız neden olacak. Oyunda yer alan bu özellik her ne kadar kulağa ürkütücü geliyor olsa da platform temasına eklenen yeni bir özellik olarak karşımıza çıkmıştır.
Life Goes On, genel anlamda koyu tonların hakim olduğu bir oyun dünyası sunmaktadır. Oyunun karanlık yapısının başarıyla oyuncuya aktarılmasına elverişli bir ortam yaratan bu renk tercihi, aynı zamanda oyunun daha şık bir yapıya sahip olmasını da sağlamıştır.
Pek çok farklı dünya çeşidinin yer aldığı oyunda mağaralardan, buzullardan ve lavlardan oluşan yerlerde çeşitli mücadelelere girebileceksiniz. Oyunlarda ölmeye yeni bir soluk getiren Life Goes On, düşük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyması sayesinde, dileyen herkesin deneyim edebileceği türden bir oyundur. Son dönemlerde bağımsız yapımlar arasında farklı yapısı ile öne çıkan bu oyun, ilk duyurulduğu andan itibaren platform severler arasında heyecan yaratmayı başarmıştır. Her ne kadar platform teması genelde küçük yaştaki oyun severlere hitap edecek oyunlara ev sahipliği yapsa da, Life Goes On bu algıyı değiştirebilecek ve yeri geldiğinde platform öğelerinin ne denli başarılı bir şekilde kullanılabildiğinin gösterecektir.

Life Goes On Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: Shader Model 3.0 512 MB
Sabit Disk:1 GB


hemenindir

Life Goes On Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı