Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Batman: Arkham Origins Blackgate Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Batman: Arkham Origins Blackgate
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 2.71 GB


Efsanevi çizgi roman karakterinin konu edinildiği en yeni yapım olma özelliğini taşıyan Batman: Arkham Origins Blackgate, serinin önceki oyunlarına kıyasla daha farklı, özgün bir oynanış yapısı ile oyun severleri tanıştırmaktadır. Oyunda, Batman serisinin geneline nazaran daha önceki dönemler konu alınmış ve Batman’in, suçlulara karşı verdiği savaşların ilk dönemlerine Batman: Arkham Origins Blackgate’de tanık olabileceksiniz.
Batman: Arkham Origins Blackgate İle Yepyeni Bir Macera Sizleri Bekliyor
Özellikle de serinin önceki oyunlarını oynayıp, hikayeden memnun kalan oyun severleri cezbeden bu yapım, çıkışı ile birlikte oyun dünyasında Batman severler tarafından ilgi görmeyi başarmıştır. Diğer oyunlara kıyasla farklı oynanış dinamikleri sunması, serinin geneline kıyasla farklı bir konuyu ele alıyor olması, Batman: Arkham Origins Blackgate’i oyuncuların gözünde cazip hale getiren etmenlerdir. Bu nedenle de hem kendinizi bir Batman hayranı olarak görüyor, hem de Batman serisinin diğer oyunlarını oynamış ve hikayeyi takip etmiş oyun severlerdenseniz, bu oyunu mutlaka oynamalısınız. Çünkü bu yapım, sahip olduğu tüm özellikleri sayesinde sizlere baştan aşağıya pek çok yenilik sunmaktadır. Böylece Batman: Arkham Origins Blackgate ile farklı bir oyun deneyimini tadabileceksiniz.
Penguin, Joker ve Black Mask gibi pek çok karakterin de görüneceği Batman: Arkham Origins Blackgate, gerçek anlamda keyif alabileceğiniz bir oyun deneyimini ayağınıza getiriyor. Oyunu eğlenceli kılan bir başka özellik ise Batman’in kullanımına sunulan pek çok farklı teçhizattır. Bu teçhizatlar sayesinde daha önceki Batman serilerine kıyasla, kahramanımızı daha efektif bir biçimde kullanabilme şansına erişebilecek ve bu sayede düşmanlarınızı alt etmek için yepyeni stratejiler üretme şansına erişebileceksiniz. Oyun severlere tamamıyla bir özgürlük tanıyan Batman: Arkham Origins Blackgate, mutlaka her Batman severin denemesi gereken oyunlardan bir tanesidir.

Batman: Arkham Origins Blackgate Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Vista/7/8
İşlemci: Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz; AMD Athlon X2, 2.8 GHz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GTS; AMD Radeon HD 3850
Sabit Disk: 3 GB


hemenindir

Batman: Arkham Origins Blackgate Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı