Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Daylight Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Daylight
Oyun Türü: Macera,Basit Oyunlar
Dosya Boyutu: 1.42 GB


Korkuyu ve gerilimi iliklerinize kadar hissetmeye hazır olun. Daylight, sizlere bir korku filmi kahramanı gibi hissettirecek atmosfer sunmasının yanı sıra, eşsiz müzikleri ve başarılı grafikleri ile korku oyunlarına olan açlığınızı dindirecek kalitede bir yapımdır. Daylight’a ilk başladığınızda bir hastane içerisinde kendinizi mahsur halde bulmaktasınız. Tek ışık kaynağınız pili sınırlı olan cep telefonunuz… Birden farkına varıyorsunuz ki, çıkmaz yola girmişsiniz, geri dönmelisiniz. Ancak geri dönüş yolunda tanık olacaklarınıza hazır olun çünkü sizi; gerilimin ve korkunun iliklerinize işleyeceği bir macera bekliyor.
Daylight İle Gerilime Ve Korkuya Doymaya Hazır Olun
Daylight, bu yıl çıkan ve oldukça büyük beğeni kazanmayı başaran Outlast benzeri bir yapım. Genel olarak bir hastane ve çevresinde geçen Daylight, bu kısıtlı çevrede gözlerinize inanamayacağınız korkunç olaylar yaşamanızı sağlayacak. Bir korku oyunundan beklenilebilecek grafik seviyesinin biraz daha üstünde bir yapı sunan oyun, korkunç olayların, esrarengiz durumların ve kaynağı belli olmayan, gizemli sesler ile dolu bir ortamda, sadece tek bir ışık kaynağı ve herhangi bir silahınızın olmadığı bir oyun deneyimini sizlere tattıracaktır.
Unreal Engine 4 ile geliştirilen ilk yapımlardan bir tanesi olma özelliğini taşıyan Daylight, aşırı düzeyde yüksek sistem gereksinimleri istemiyor olması sayesinde dileyen herkesin deneyebileceği türden bir oyundur. Oyundaki amacınız, kendinizi bir anda içerisinde bulduğunuz bu hastaneden sapasağlam kurtulmaktır. Ancak bunu yaparken karşınıza çıkacak olan tehlikelerden mümkün olduğunca kaçmalı, yüz yüze geldiğiniz taktirde var gücünüzle koşmalısınız. Çünkü Daylight, tüm gücünü yönettiğiniz kahramanın herhangi bir silahının olmayışından almakta. Bu nedenle de tıpkı gerçek hayattaymış gibi karşınıza çıkabilecek olan tehlikelerden habersiz, kurtuluş yolunu arayacak ve karşınıza çıkan esrarengiz tehlikelerden mümkün olduğunca, kaçınacaksınız.

Daylight Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7 SP1 (KB 2670838 yüklenmiş olmalı) / Windows 8 / Windows 8.1
İşlemci: 2.3+ GHz
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA 470 GTX / Intel 4000
Sabit Disk: 5 GB


hemenindir

Daylight Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı