Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

The Amazing Spider-Man 2 Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: The Amazing Spider-Man 2
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 8.38 GB



Çocukluğundan bu yana Spider-Man çizgi filmleri ve hatta sinema filmleri ile büyümüş veya Örümcek Adam’ı çizgi romanlar üzerinden takip etmiş oyun severlerin beğenerek oynadığı The Amazing Spider-Man, bu kez ikinci oyunu ile karşınızda. Birinci oyna kıyasla pek çok farklı yeniliğin yanı sıra senaryo olarak daha güçlü bir yapıya sahip olan The Amazing Spider-Man 2, New York’da suçlular ile verdiğiniz mücadelede yer yer aksiyonu, yer yer eğlenceyi ve yer yer ise macerayı sizlere sunulacaktır.
The Amazing Spider-Man 2 İle Eğlenceye Ve Aksiyona Hazır Olun
The Amazing Spider-Man 2, birinci oyna kıyasla pek çok farklı yeniliği içermektedir. Bu yapımda oyun severlere sunulan en büyük yenilik, Spider-Man hayranlarının seveceği yönden bir yeniliktir. Bu oyunda şimdiye dek piyasaya sürülen Spider-Man oyunlarına kıyasla Peter Parker olarak oynama imkanına sahipsiniz. Oldukça farklı bir deneyim olacağa benzeyen bu özellik, hiç şüphesiz ki oyundaki eğlenceyi büyük ölçüde artıracak bir özelliktir olmuştur. Bunun yanı sıra senaryo olarak da güçlü bir yapıya sahip olan da The Amazing Spider-Man 2, filmde yer alan düşmanlar ve yeni düşmanlar ile çetin bir mücadeleye girmenizi sağlayacak. Ayrıca, The Amazing Spider-Man 2’ye eklenen yeni ağ mekaniği, şehirde ağlarınız ile birlikte çok daha özgür ve hızlı bir biçimde dolaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıca, Spider-Man’in sahip olduğu ağlara pek çok farklı kimyasal özelliklerin eklenebilmesine elverişli ortam yaratan yeni ağ mekaniği, düşmanlar ile mücadeleye girişirken birbirinden farklı stratejiler yaratmanıza elverişli ortam yakacaktır.
The Amazing Spider-Man 2, eklenen yepyeni yetenekler, daha hızlı, daha güçlü ve çok daha akrobatik bir süper kahramanı kontrol etme fırsatını size sunacaktır. Özellikle de Spider-Man hayranıysanız, bitmek bilmeyen bir eğlenceyi sizlere sunabilecek bir yapımdır.

The Amazing Spider-Man 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP SP3/Vista SP2/7/8
İşlemci: Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz / AMD Athlon 64 X2 3800+
Bellek: 3 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD4770
Sabit Disk: 9 GB


hemenindir

The Amazing Spider-Man 2 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı