Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Far Cry Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Far Cry
Oyun Türü: FPS
Dosya Boyutu: 3.45 GB



DVD olarak piyasaya çıkan, sonrasında CD olarak da ek bir seçenek halinde sunulan oyunlardan biri olan Far Cry, çok farklı ve heyecan dolu bir oyundur. Özellikle de oyun içerisinde yer alan ufak detaylar, oyunu çok daha heyecanlı ve özel bir yapıya taşımış durumda. Malum bu tür oyunlarda en ufak detay bile, bazen oyuncu için büyük bir heyecan yaratabiliyor.
Tek Bir Adada Oluşturulan Mekanlar
Oyunun gerek iç gerekse de tüm dış mekanları tek bir ada içerisinde oluşturulduğu için oyunun gizemi ve heyecanı da oldukça fazla oluyor. Hem sürekli olarak oynadıkça bildiğiniz, bir süre sonra ezberlediğiniz bir harita; hemde her seferinde farklı bir heyecan yaratan bir süreç sizleri bekliyor oluyor böylelikle. Ayrıca oyun içerisin de yer alan renkli papağanlardan oldukça farklı sinek çeşitlerine kadar olan farklılık da beni ayrıca eğlendirmişti. Malum bu tür oyunlarda her zaman standart bir yapı vardır. Bu yapı, bir süre sonra gerçekliğini yitirir ve sıkıcı olmaya başlar ki bu oyuncu için hiç iyi değildir.
Far Cry gerek ek unsurları, gerek detayları ve farklı noktaları düşünmüş olması ile ilk çıktığı günden bu yana sürekli olarak ilgi çekmiş bir oyun olarak gelişmiştir. Sizler de bu farklı ve heyecan dolu ada içerisinde ki maceraya, savaşa hemen oyunu sitemizden ücretsiz olarak indirerek katılabilirsiniz.

Far Cry Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows 2000/XP
İşlemci: AMD Athlon™ 1 GHz / Pentium® III 1 GHz
Bellek: 256 MB RAM
Ekran Kartı: 64 MB DirectX® 9.0b
Sabit Disk: 4 GB


hemenindir

Far Cry Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı