Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Max Payne 2 Full Torrent İndir Zamunda
boxshot_uk_large
Oyun Adı: Max Payne 2
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 1.48 GB




Max Payne 2, ilk oyunda atılan aşk tohumlarının artık çok daha fazla geliştiği ve tamamen Payne karakterinin aşkı üzerine kurulmuş çok özel bir oyun olmuş durumda. Sizleri bir yanda mükemmel bir aşk, diğer yanda bu aşk için yaşanan heyecanlı, tehlikeli ve her aşaması aksiyon dolu bir süreç bekliyor. Malum ilk oyun içerisinde karısının ölümü üzerine intikam yemini eden Payne, bu doğrultuda ilerliyor idi. Şimdi ise çok daha farklı bir durum söz konusu.
Yeni Bir Hikaye, Yeni Bir Hayat
NYPD içerisinde çalışmakta olan Max Payne, özel bir dedektif olarak normal bir yaşam sürmektedir. Lakin bir gün “ortağını öldürdüğü” suçlaması onun için her şeyi çok daha farklı ve zorlu bir hale getirecektir. Üstüne bir de katilin peşinde olan farklı bir kadın ile Mona Sax’la tanışması durumu çok daha ilginç ve heyecanlı bir hale getirir. Şimdi sıkı durun, oyunun en güzel yanlarından biri; Mona Sax karakteri geldikten sonra bazı noktalarda onun gözünden oyunu oynamanız. Böylelikle Max Payen dışında farklı bir karakter ile de oyunun tadını çıkarabiliyorsunuz.
Oyunda bir diğer ilginç nokta ise, film gibi geçen noktalara verilen önem. Öyle ki aralarda film izler gibi bazı noktalar geçiyor ve bu esnada devamı olsak da izlesek gibi bir durum oluşuyor. Tam bu esnada oyuna dahil olmanız ise, tam bir motive ile hareket etmenize yardımcı oluyor.

Max Payne 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 2000/XP
İşlemci: 1Ghz PIII/Athlon or 1.2Ghz Celeron/Duron
Bellek: 256 MB RAM
Ekran Kartı: 32MB AGP
Sabit Disk: 2 GB


hemenindir

Max Payne 2 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı