Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts
Oyun Türü: Aksiyon
Dosya Boyutu: 3.57 GB



Şu anda oyun dünyasında sayısı bir elin parmaklarını geçmeyen avcılık simülasyonları, adeta Cabela’s serisi sayesinde ayakta durmaktadır. Yıllardan beri oyun severlere pek çok farklı konseptte sahip olan avcılık simülasyonları sunması sayesinde, kendine has bir oyuncu kitlesine sahip olan Cabela’s serisi, bu kez çok daha zor ve çok daha gerçekçilik sunan bir oyun ile karşımızda. Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, adından da anlaşılacağı üzere oyun severlere daha “profesyonel” bir deneyim sunarak, rekabet unsurunu ön plana çıkaracak türden bir yapımdır. Serinin en yeni oyunu olma özelliğini taşıyan Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, oyun severleri kalitesi ile memnun etmeyi başarmış bir yapımdır. Hem oyun severlerden, hem de otoritelerden olumlu yorumlar almayı başaran yapım içinizdeki avcıyı keşfetmenizi sağlayacaktır.
Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts İle Gerçekçi Avcılık Macerasına Hazır Olun
Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, doğal ortamlarında pek çok avın peşinden koşmanıza ve bunu yaparken de oyunun sahip olduğu gerçekçilik dinamiklerine dikkat etmenizi gerektirmektedir. Örneğin, tıpkı gerçek dünyada olduğu gibi, oyunda avınıza dikkat çekici bir şekilde yaklaşırsanız, av sizden kaçacak ve gözden kaybolacaktır. Ancak yavaşça avınıza ilerleyerek, nokta atışı ile avlayabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz.
Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts, sahip olduğu oyun yapısı ve gerek grafikleri, gerekse de sesleri sayesinde bilgisayarınızın başındayken sanki gerçek bir av macerasının içerisindeymişçesine hissetmenizi sağlayacak sesleri gibi özellikleri sayesinde, denediğiniz taktirde pişman olmayacağını ve memnun kalacağınız yapımlardan bir tanesidir. Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts ile birbirinden zorlu av maceralarını yaşama fırsatı bulabilecek ve avcılığın eğlenceli, zorlu taraflarını keşfetme fırsatını elde edebileceksiniz.

Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP sp3
İşlemci: Intel Core® 2 Duo E2180 veya AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVidia GeForce 8800 GT 512MB / AMD HD 4850 512MB
Sabit Disk: 5 GB

hemenindir

Cabela’s Big Game Hunter: Pro Hunts Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı