Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Devil May Cry 2013 Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: Devil May Cry 2013
Oyun Türü: Aksiyon Macera
Dosya Boyutu: 8.33 GB


Oyun severleri Dante’nin ilk zamanlarına götüren Devil May Cry 2013, modern bir taban üzerine inşa edilmiş senaryosu sayesinde etkileyici bir yapım halini almıştır. Bu oyun, serinin hayranları için kendine has bir aksiyon ve akıcı dövüş sisteminin yanı sıra ana karakteri tekrar oyunculara sunmaktadır. Devil May Cry 2013’teki Dante, genel anlamda topluma ve otoriteye saygısı olmayan bir genç şeklinde yansıtılmıştır. Oyunda, iki dünya arasında kalan kahramanımız kendini aynı zamanda dışlanmış hissetmektedir. Karakterin, iki dünya arasında kalması oyuna istenildiği zaman şeytan yeteneklerinin, istenildiği zaman ise melek yeteneklerinin kullanılabilir olması şeklinde yansımıştır.
Devil May Cry 2013 İle Maceraya Hazır Olun
Devil May Cry 2013’te amacınız Limbo dünyasından kurtulmaktır. Bu dünya, kahramanımız Dante’yi öldürmek isteyen pek çok yaratıklarla dolu ve bu yaratıklarla mücadele ederek sonuca ulaşın. Dante, Limbo dünyasını kontrol edebilmek için şeytani güçlerinin efendisi, gerçek dünya içinse melek yeteneklerinin efendisi olması gerekmektedir.
Oyunda Dante’nin öyküsünün başlangıçtan itibaren anlatılışına tanık olabileceksiniz. Geçmiş oyunlardan pek çok tanıdık karaktere de rastlayabileceğiniz Devil May Cry 2013 sizlere klasik DmC havasını korumuş ve bunun üzerine modern dinamikler eklenmiş bir oyun deneyimi sunmaktadır. Serinin diğer oyunlarına hakim olan hızlı, silah ve kılıç kullanımının yer aldığı dövüş sistemi, bu oyunda da başarılı bir şekilde korunmuştur. Klasik silahların yanı sıra pek çok yeni silahın ve özel gücün de eklendiği Devil May Cry 2013 yaratıkların saldırılarına karşı koymanız için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi sizlere sunuyor. Dante’nin kaderini yazmak sizin elinizde. Karşınıza çıkan yaratıklar ile mücadele ederek dünyayı bu yaratıklardan kurtarma şansını elde edebilirsiniz. Devil May Cry 2013, gerek serinin diğer oyunlarındaki havayı koruyabilmiş olması, gerekse de pek çok yenilik içeriyor olması gibi özellikleri sayesinde mutlaka denenmesi gereken yapımlar arasında yer almayı hak etmektedir.

Devil May Cry 2013 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4 Ghz , AMD Athlon(TM) X2 2.8 Ghz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA(R) GeForce(R) 8800GTS , ATI Radeon(TM) HD 3850
Sabit Disk: 9 GB


hemenindir

Devil May Cry 2013 Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı