Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Resident Evil Operation Raccoon City Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Resident Evil Operation Raccoon City
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 6.55 GB



Resident Evil Operation Raccoon City, bizleri 1998 yılına götürüyor. Oyunda, Umbrella şirketi tarafından geliştirilen ve ölümcül sonuçlar ortaya çıkaran T-Virüsünün ve Racoon City’nin etrafında geçen çatışmalara şahit oluyoruz. Umbrella, şehirdeki insanlar ile birlikte tüm kanıtları yok etmeyi planlar ve şehre özel olarak yetiştirilmiş elit askerlerden oluşan bir takım gönderir. Bu esnada Amerikan Hükumeti, şehri karantinaya alarak, operasyon birliklerini T-Virüsünün peşinden yollamıştır.
Resident Evil Operation Raccoon City’te Umbrella tarafından şehre gönderilen ekibi kontrol etmektesiniz. Dört farklı sınıf seçeneğinin yer aldığı oyun, aynı zamanda dört kişiye kadar co-op desteği sunmaktadır. Oyunda Resident Evil serisinde yer alan pek çok yaratığı görme şansına erişebilecek ve seride efsaneleşmiş mekanları tekrar ziyaret etme fırsatını yakalayabileceksiniz. Ayrıca Leon gibi Resident Evil serisinde öne çıkan karakterleri de yine Resident Evil Raccoon City’de görmek mümkün.
Resident Evil Operation Raccoon City’de Aksiyon Bazlı Bir Oynanış Sizleri Bekliyor
Resident Evil Operation Raccoon City oynanış bakımından diğer Resident Evil serisi oyunlarından farklılık göstermektedir. Bu oyunda, takımınızla birlikte çeşitli çatışmalara girme fırsatını yakalayabilecek ve oyunun her anında aksiyona ortak olabileceksiniz. Resident Evil Operation Raccoon City, co-op desteği sayesinde bu maceraya arkadaşlarınızı da ortak etmenize ve onlarla birlikte birbirinden eğlenceli vakitler geçirmenize imkan sağlamaktadır.
Oyunda ilerledikçe tecrübe puanı kazanabilecek ve bu puanlar sayesinde oyun stilinize uygun bir karakter yaratabileceksiniz. Böylece, hem heyecanın hem de aksiyonun eksik olmadığı bir macerada tüm yeteneklerinizi özgür bir şekilde kullanma fırsatını elde edebilecek ve rakiplerinize korku salabileceksiniz. Resident Evil Operation Raccoon City ile heyecanın dorukta olduğu bir macera sizleri beklemektedir.

Resident Evil Operation Raccoon City Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Vista/7/8
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4 Ghz veya AMD Athlon(TM) X2 2.8 Ghz
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA(R) GeForce(R) 8800GTS veya HD 3850
Sabit Disk: 8 GB


hemenindir

Resident Evil Operation Raccoon City Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı