Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Halo Spartan Assault Full Torrent İndir Zamunda

boxshot_uk_large

Oyun Adı: Halo Spartan Assault
Oyun Türü: Aksiyon
Dosya Boyutu: 2.61 GB



Halo: Spartan Assault oyun severlere, daha önce Halo serisinde deneyim etmedikleri türden bir oynanış biçimi sunmaktadır. Klasik Halo yapısından kurtularak, yenilikçi bir havaya bürünmüş olan yapım, hem Halo serisini yakından tanıyan oyun severlere, hem de seri ile yeni tanışma imkanı bulan oyun severlere son derece eğlenceli bir oyun deneyimi sunacaktır. Bu sayede, Halo: Spartan Assault ile birlikte eğlencenin, bitmek bilmeyen düşmanların ve aksiyonun doruklarına ulaşarak, bilgisayarınızın başında eğlenceli vakitler geçirme imkanını elde edebileceksiniz.
Halo: Spartan Assault İle Macera Sizleri Bekliyor
Halo: Spartan Assault, Windows 8 için geliştirilmiş bir yapımdır. Oyunda, kontrol etmekte olduğunuz askeri, kuş bakışı kamera açışı üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz. Halo: Spartan Assault’taki temel amaç ise, çok sayıdaki düşmana karşı koymak ve görevleri yerine getirmektir. Genel anlamda serinin diğer oyunlarına kıyasla daha Arcade oynanış dinamiklerine sahip olan oyun, gerek birbirinden eğlenceli görevleri, gerekse de kolaylıkla alışılabilen kontrolleri ve keyifli oyun yapısı ile mutlaka denenmesi gereken oyunlar arasında yer almayı hak etmiştir.
Akıcı oynanış ile son derece başarılı bir görüntü sunan Halo: Spartan Assault¸ oyunda yönetmekte olduğunuz askerin kullanımına onlarca farklı silah seçeneği sunmaktadır. Bu sayede oyunda ilerledikçe pek çok farklı silahı kullanarak düşmanlarınız ile mücadele edebilecek ve böylece hem mücadelenin, hem eğlencenin, hem de aksiyonun tadını çıkarma şansını elde edebileceksiniz.
Halo: Spartan Assault’ta Halo serisinin öncesi konu edinilmiştir. Bu sayede, sıkı bir Halo fanatiğiyseniz, Halo: Spartan Assault sayesinde serinin hikayesinin temellerini bu oyunda öğrenme fırsatını yakalayabileceksiniz. Genel anlamda son derece başarılı bir oyun olan Halo: Spartan Assault’u indirdiğiniz taktirde, asla pişman olmayacağınız ve eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz bir oyun deneyimi sizleri beklemektedir.

Halo Spartan Assault Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Vista/7/8
İşlemci: Çift çekirdek
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: (ATI Radeon 3670, NVIDIA 8600 GT veya Intel HD 3000)
Sabit Disk: 2.5 GB


hemenindir

Halo Spartan Assault Full Torrent İndir Zamunda

1 yorum:

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı