Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

LEGO The Hobbit Full Torrent İndir Zamunda


boxshot_uk_large

Oyun Adı: LEGO The Hobbit
Oyun Türü: Aksiyon,Macera
Dosya Boyutu: 7.35 GB



Son yıllarda birbiri ardına oyun dünyasına sunmuş olduğu LEGO oyunları ile tanınan Traveller’s Tales firması bu kez yepyeni bir oyun ile karşınızda. LEGO The Hobbit ile Nisan ayında tüm dünyaya yepyeni ve oldukça eğlenceli bir yapım sunan firma, LEGO severlere eğlencenin kaldığı yerden devam edeceği bir yapım sunuyor. Mac, PC, 3DS, Xbox One, Vita, Xbox 360, Wii U, PS3 gibi pek çok platformda yer alacak olan LEGO The Hobbit, Orta Dünya’da geçmekte olan son derece keyifli bir macerayı deneyim etme fırsatını sizlere sunmaktadır.
LEGO The Hobbit İle Yepyeni Bir Maceraya Hazır Olun
The Hobbit: An Unexpected Journey’i izlediyseniz ve filmin geçmekte olduğu evreni konu edinen bir yapımı denemek aklınızın ucundan geçtiyse, LEGO The Hobbit bu isteğinizi yerine getirecek bir yapımdır. Özellikle de Lord of The Rings, The Hobbit gibi serileri izlemekten keyif alıyorsanız bu oyun, size sunmuş olduğu tüm içerik ile eşsiz bir Orta Dünya deneyimini en iyi şekilde yaşatacaktır.
LEGO The Hobbit, genel olarak serinin diğer oyunlarında olduğu gibi çeşitli görevleri, farklı karakterler kullanarak yapabileceğiniz, etraftaki nesneleri parçalayarak içerisinden LEGO parçaları toplayabileceğiniz bir oynanış yapısı sunmaktadır. Genel olarak değerlendirilirse oynanış açısından serinin diğer oyunları ile pek farklılık barındırmıyor olsa da, LEGO The Hobbit konu edindiği evren bakımından size geniş içerik ve büyük bir eğlence sunmaktadır. Aynı zamanda arkadaşlarınız ile birlikte anlaşmalı oyun biçiminde de oynayabileceğiniz bu oyun, tıpkı serinin önceki oyunlarında olduğu gibi esprili bir sunum yapısına sahiptir. Pek çok otorite tarafından da olumlu yorumlar almayı başaran LEGO The Hobbit, indirdiğiniz taktirde arkadaşlarınızla da birlikte oynayabileceğiniz, oldukça keyifli bir oyun deneyimini sizlere sunmaktadır.

00000000000 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP/Vista/7/8
İşlemci: AMD Athlon 64 X2 EE 3800+ veya Intel Pentium Dual Core E2180
Bellek: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7600 GS veya ATI Radeon X1950
Sabit Disk: 10 GB


hemenindir

LEGO The Hobbit Full Torrent İndir Zamunda

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Sample text

Haftalık Görüntülenme Sayısı